Lek och Bus Adventure Zone

Idag har jag träningsvärk. Jag tränade igår så det är delvis därför. Jag, mamma och moster Petra tränade Power Hour och vanligtvis har jag haft en 4 kilo tung boll genom alla 11 övningar. Men igår var alla upptagna... så jag fick ta en 6 kilos boll.... Det fanns 3 kilos oxå men det kändes mesigt. Det var tungt som f*n men jag klarade mig igenom hela passet! Jag brukar vara slut efter ett PH pass men igår var en helt annan femma. Jag orkade knappt stå upp! 
Men jag hade träningsvärk redan innan träningen igår. Och det beror på att jag och Simon följde med mamma och resten till ett lekland som öppnade i helgen, Lek och Bus Adventure Zone i Rotebro.
Vi var fyra vuxna och fyra barn, men hela högen röjde som åtta tokar ;) 
Vi fick strumpor med tassar under fötterna för bättre grepp innan vi blev fotade av två olika fotografer på två olika platser. Petra och Simon var snabba med att flytta sig ur vägen, tråk! 
 
Sen kom vi in, skannade av stället och sprang sedan snabbt iväg. Det fanns en massa roligt att göra, bla trampolin, mini-ninja-warrior-bana, skummgummigrop och en del arcadspel! 
Det första jag lyckades göra var att bränna hål i hälen på båda mina strumpor i rutschkanan... Det var en brant jäkel och jag antar att jag försökte sakta farten med hjälp av hälarna. Vilket resulterade i ett stort hål på varje häl! Även Petra lyckades i samma rutschkana, alltså var det dålig kvalité i strumporna ;) Mamma hade med sin kamera som vi filmade en massa med, jag filmade faktiskt när jag själv åkte i kanan och förhoppningsvis väljer mamma att blurra mitt ovårdade språk med fin musik ;) 
Det roligaste var trampolinerna. Flera småtrampoliner täckte ett större område. Studsen var suverän och man behövde inte ta i mycket för att flyga åt fanders. Det är där ifrån jag fått träningsvärken. Petra och jag hade en sitttävling och vi båda har värk på samma ställen. Bra träning trampoliner! 
 
 
Det fanns bowling också. Bowling är något jag inte gör allt för ofta men älskar. Jag är absolut inte bra men inte värdelös heller och får in en å annan strike på ren tur. Men det är jobbigt med bowling och vi tröttnade efter ett par varv. Det kan ha varit så att leklandet på andra sidan glaset lockade mer enligt mina yngre syskon ;)
 
 
 
 
En man på banan bredvid oss tog ett steg närmre när vi knappade in våra namn på skärmen och frågade vem av oss det var som kallades för Loppan. Lovelia tittade lite skrämt på honom och svarade "jag". Då tittade han på henne med ett leende och frågade henne om hon kunde gissa vad han själv kallades. Lovelia skakade på huvudet och han svarade glatt "Jag". Då log hon lite och han skrattade. Två Loppor på samma ställe. Roligt att en sådan otippad grej kan hända. 
 
Vi lekte en stund till och bestämde oss sedan för att åka hem. Jag och Simon hade planer på kvällen, samma gör mamma och Petra. Ungarna var färdiga och det var helt enkelt läge. Det var inte jättestort inne på Lek och Bus så man klarade av allt på bara ett par timmar. Men det var såklart tillräckligt roligt för att kunna röja i 5+ timmar! 
Nu väntar jag bara på att få se hur videon mamma knåpar ihop blir. Vi filmade en hel del så jag har höga förväntningar! 
Lek och Bus får tummen upp! Tusen tack för en rolig eftermiddag!