Kompisrabatt?

Det är riktigt bra att bästa vännen har börjat jobba på starbucks...
och att syrran sin jobbar på Texas Longhorn. 
 
Plötsligt har man en riktigt bra anledning till att fika eller äta en random middag ute på stan ;) 
 
Syrran har jobbat på Texas Longhorn här i Uppsala ett tag nu men jag har aldrig tagit mig i kragen och faktiskt gått dit. Hon har många gånger sagt åt mig att göra det och jag har sagt "Jadåå." sen har det lixom inte hänt. Men i måndags var jag och Simon där! 
Herre Gud vilket ställe. Alltså priserna kan man väl diskutera men MATEN. Och inredningen och mysfaktorn och allt. Fantastiskt.
Jag lägger nästan aldrig ut matbilder och de matbilderna jag tog var dåliga men jag vill ändå visa tallriken jag fick framför mig. 
 
 
Lammbiff, majskolv, pommes och vitlökssmör, mums!
Simon beställde en nachotallrik som kom som ett berg av nachos, ost, kyckling, sås... ja you name it. 
Vi fick superbra service såklart ;) Syrran hade bra koll på oss och såg till att vi hade det bra. Jag hörde henne när hon pratade med de andra gästerna och hon sköter sig bra. Snäll, trevlig och glad. Gå gärna dit och säg hej om ni vill äta gott. 
 
Mitta har precis fått jobb på nyöppnade Starbucks i Gränby här i Uppsala. Lite som en dröm som går i uppfyllelse får man väl ändå säga, för hennes del. 
Det har varit asmycket att lära sig, sjukt mycket saker att komma ihåg och skilja på och kunna för att kunden ska få den bästa smakupplevelsen, men bara på någon vecka så passar hon in som handen i handsken!
 
 
 
Även här är ju priserna lite över lagom, om man säger så, men fasen vad gott det är! Jag dricker inte kaffe men deras chai-latte är underbar! Till den åt jag en kardemummabulle som tillsammans var som en dröm.
Har köpt från Starbucks EN gång tidigare i livet. Det var på vägen hem från Stockholm och jag blev bjuden på en chai av mamma och sen dess har jag velat dricka en igen. Nu äntligen finns den i Uppsala och chaien är precis lika god som jag kom ihåg sen första gången. 
 
 
 
Jag var här med Petra, Corrinda och mamma. Simon jobbade och blev ledsen för att han inte kunde, så måste  åka snart igen med honom med... tråkigt ;) 
Starbucks får fet tumme upp, åk dit och fika!
 
Det känns så bra att man känner någon som jobbar på sådanna ställen. Då kan man lixom fråga och undra och be om smakråd utan att man känner sig jobbig. Syrran vet ju nästan exakt vad jag tycker om så hon föreslog lammet och den var ju fantastisk. På starbucks behövde jag bara visa mitt ansikte och Mitta visste precis vad jag ville ha ;) Win-Win typ! 
 
Nya favvo-restaurangen, check. 
Nya favvo-fiket, check. 
 
Måste se till att det inte blir för ofta bara...