Mitt 2016

Enligt Instagram så är det här mina 9 bästa bilder under 2016
 
 
 
 
Jag tycker inte att det har hänt så mycket i mitt liv under det här året. Det som är värt att nämna (som jag kommer på såhär på rak arm och med tanke på bilderna) är att jag tog körkort i februari och min viktnedgång! 
Körkortet har jag kämpat med så länge! Jag började övningsköra för flera år sedan med mamma men när allt skit med pappa hände så fanns det helt enkelt inte tid. Jag var heller inte så glad under en lång period och övningskörningen hamnade åt sidan. Sen satte jag igång med körlektionerna och efter typ 1.5 år tog jag äntligen mitt förbannade körkort! Nu har jag det och jag är så stolt att jag klarade det!
 
Att jag har gått ner i vikt är något som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Jag har hittils gått ner lite över 10 kilo, men har en bit kvar att gå. 
 
Jag ska sätta ihop nått fint inlägg om det i januari, vill se om jag kan hitta några bra före och efter bilder! Ska bli intressant att se om jag själv kan se någon skillnad!
 
Ikväll ska jag och Simon men till våra vänner och fira in det nya året med en trerätters middag. Vi har gjort det i ett par år nu och det har blivit lyckat varje år, ser fram emot ikväll. 
 
Hoppas ni har haft ett bra 2016 och att nästa år blir bättre! 
 
Vi hörs!
Lotta

Syns väl att du gått ner i vikt!
Bra jobbat:)

Svar: Wow tack :D
Janelle