Mörka höst

Hej!

I söndags ställdes klockan om. Hoppas ni inte har glömt det ;) Jag blev otroligt nöjd för det betydde ju att jag kunde sova en timme till på morgonen. hehe. 
Men på måndagskvällen önskade jag att vi inte hade ställt tillbaka klockan... Fatta hur mörkt det var att vänta på bussen mitt på landet utan lampor! Jag stod där med min fåniga lilla fickreflex och bad om att busschauförren skulle se min mobilficklampa. Det var så mörkt att jag knappt kunde se min egna hand framför mig. Busschauffören såg mig och han skrattade gått åt att jag viftade med mitt lilla ljus mitt i mörkret. Hahah vad gör man inte för att bli sedd ;)
Annars tycker jag att det är väldigt mysigt när det är mörkt. Som i helgen när jag och Simon såg en film och tände ljus. 
 
 
Nu på hösten blir det heller inte för varmt med  ljus så det går alldeles utmärkt att tända flera stycken :D 
 
Jag har också börjat dricka te nu när det har blivit mörkt och kallt. Under sommaren drack jag såklart inte alls mycket, då vill man ju hellre svalka sig. Men nu när man sitter med lite varmare kläder och känner att man vill ha någonting varmt att dricka så är te det bästa! 
Jag vet att mamma saknar att jag kommer och frågar om jag ska göra en åt henne. Jag gjorde ofta det förut när jag bodde hemma, ja nästan varenda kväll gjorde jag en kopp till mig och en åt henne, men det blir lite långt att springa nu ;) Hon får helt enkelt göra sitt egna  te. hehe. 
Vi kan dricka tillsammans när jag kommer hem till henne, som i fredags. Då fick jag prova hennes nya choklad som hon köpt hem till sin tassimo-maskin. 
 
Det står "världens bästa mamma" på muggen. Jag trodde ju att den var helt blank när jag tog den åt mig själv. Men det blev ju kanoners med den muggen för den här bilden! <3
 
Nä nu blev jag så sugen på te så nu måste jag springa iväg och göra en kopp.
Ha en trevlig vecka, tappa inte bort er själva i mörkret! 
 
Jennifer

Åh vilket fint uggleljus! Vart har du köpt det? Blev helt kär i det.

Sofie

Åh mys!!
Jag har råkat göra en kopp te till min mamma av ren rutin när jag precis hade flyttst hemifrån. Så där stod jag med två stora muggar te 35mil bort. ^^

annan läsare

Uggleljuset är från lagerhaus :)

Carola a.k.a mamma:)

Åhhhh sötnos <3 Ja, jag saknar det, och dig ! Puss på dig <3

Anonym

Åmål åm