Valborg?

Hur kommer det sig att det är valborg imorgon? Jag tänker att det är lååångt fram i tiden, men nej. Det är imorgon. Det är tur att jag har kompisar som planerar allt åt mig ;)
Planera är som så att vi ska sitta utanför min och Simons lägenhet och luncha. Förhoppningsvis, om vädret tillåter, så kan vi sitta kvar där större delen utav dagen och spela kubb och lyssna på musik. Vi kanske går ner på stan för att se om vi kan underhålla oss med någonting där. För någonting händer ju alltid på Valborg!
På kvällen sen ska vi ses hos en av grabbarna och grilla hamburgare och spela Wii spel! Jag tar med mig Just Dance och ett singstar spel. Så det är vad vi kommer underhålla oss med. Alltså kommer jag att ha den bästa Valborg någonsin! :D Är så peppad!
 
 
Igår var jag ner på stan och träffade min fina vän Mitta. Vi spenderade största delen utav dagen med att sitta vid ån och äta Pastasallad och glass och bara prata en massa om allt möjligt. Sedan skulle vi "Bara" springa förbi en affär och kolla på någonting. 3 timmar senare sa vi hejdå med kassar med nya kläder. Hehe som det kan gå. ^^ 
För min del blev det underkläder, en långklänning och en t-shirt. Jag hade tänkt att jag skulle fota dem idag men det blev inte av tyvärr. Men fina var dem. Speciellt långklänningen. Jag har letat efter en sedan förra sommaren men inte hittat någon som jag känner att jag kommer använda. Men nu hittade jag en och jag knappt vänta tills jag får använda den!
 
Ta hand om er på Valborg, ta hand om varandra, och ha kul!