Ännu mera släktingar

Idag kom Simons pappa med fru och hans farmor och farfar plus några fler (barn och mamma till frun). De hade inte möjlighet att komma när vi hade den stora inflyttningsfesten så de packade med sig en massa plockmat och kom idag istället :) Tyvärr regnade det hela dagen men just under de timmarna då de var här var det uppehåll så det var möjligt att sitta ute i lusthuset utan att frysa alldeles för mycket! Tur det!
 
 
De hade med sig en jättefin, sprillans ny tv till oss i inflyttningspresent! En vit och platt en ^^ Sen kan jag ingenting om tv-aparater men Simon säger att den är bra så då är den nog det ;) Jag hade ju tyckt att vi kanske kunde ha kvar min fina och tjocka men den hade inget usb-uttag så den funkade tydligen inte ;)  haha!
Men den här fina är ett bra byte! Tack så mycket!
 
 
 
 
 
Den sista vita i lagret tydligen! 
 
Middagen var trevlig. Vi satt ute i lusthuset i några timmar och pratade om ditten och datten innan det var dags för alla att dra sig hemåt. 
 
Några timmar efter det kom mamma och plockade upp oss med lilla bilen som jag och Simon ska få låna imorgon! Hon hade varit och handlat och åkte via oss så Simon fick prova på att köra den och lämna av mamma på samma gång. Mycket bättre än det första förslaget som var att jag och Simon skulle åka buss till Bergsbrunna och hämta bilen och sen åka hem med den... hmm nää ;) Tur att hon var ute och körde! 
Imorgon ska vi till Furuvik för att träffa en gammal vän till mig som jag inte har träffat på fem år! Hennes familj och vår familj brukade träffas på sommaren när vi var yngre men på senare år har det inte blivit av. Så nu när vi är stora nog att ta tag i det själva så har vi nu gjort det! Det är svårt att träffa henne då hon bor i Sunnsvall och det är ju inte jätteofta man har vägarna dit precis.. Men nu är hon på Furuvik i tre dagar så då tar vi en heldag tillsammans där! Vi båda har pojkvänner också så det passade så bra! Är supertaggad!
Hoppas ni har det bra i regnet! Själv håller jag tummarna för bättre väder!