Mammahäng

Hej! 

Idag har varit en väldigt bra men trött dag! Jag började dagen svinigt trögt efter en natt mer ur än i sängen... Nej inte riktigt, men det känns så när man vaknar på morgonen och det känns som att man precis somnat. 
Jaja en lunch med nya mammakompisar stod på schemat så jag talade om för mig själv att jag var pigg och glad, drog på mig lite smink för att förhöja den känslan och så åkte vi iväg. Vi var tre av fyra mammor idag och vi träffade varandra på föräldragruppen som vi gick i när vi alla var gravida. Alla 4 födde oxå barn i augusti så alla knottar är jämngamla. Vi har setts en gång tidigare men då var våra bebisar runt 10 veckor gamla och nu är de runt 6 månader. Vi sa att vi ska försöka ses oftare än så ;)
Det var så härligt att sitta och snacka om saker som andra kanske inte tycker är så kul men som andra mammor gillar att prata om just för att man är mitt i det själv. 
När jag packade ner Jack i vagnen efter lunchen somnade han direkt så jag passade på att gå en promenad kring Gränby. 

(null)

Det var underbart i solen men det blåste på rätt ordentligt. Jag hade i all hast glömt både halsduk, vantar och något att sätta på huvudet när jag åkte hemifrån och det märktes när jag kom in. Mina öron är väldigt känsliga för vind och kyla och jag blir väldigt trött av att vara ute när det blåser utan att skydda öronen så jag totaldäckade i sängen i en timme efter att ha väckt Simon så han kunde ta Jack. 
Simon skulle upp en halvtimme senare bara så det var okej att jag väckte honom :) Jag gör det bara i absoluta nödfall och enda andra gången jag gjort det var när jag var höggravid och förtvivlad över något jag inte minns vad det var 😊
Jag hann även med att handla innan vi avslutade dagen med middag framför tv:n och Jack som sov. 

Riktigt härlig dag! 

Hemma hos familjen är de friska så imorgon hänger Jack och jag där! Senare på eftermiddagen kommer Jacks farmor med syster på besök. Så det blir en bra dag imorgon med. Härligt! 
barn - mamma - promenad - trött - vardag