Barnvagnsbio

Hej! 

Idag testade jag och Simon att gå på barnvagnsbio här i Uppsala. Det är i samma salonger som vanlig bio men anpassad så man kan ta med sina små bebisar och se en film. Lamporna lös svagt så man fortfarande kunde se i salongen och ljudet var lägre. Innan filmen började kom en ur personalen och frågade om vi ville ha en paus i filmen men vi och de andra tyckte inte att det behövdes. 

(null)

Jag tror att det var 5 små bebisar i salongen med föräldrar och det gnyddes och gnälldes lite då och då men verkligen inte så man blev störd. Eller jo i vanliga fall hade man ju blivit det men när man själv hade en liten med sig brydde man sig inte. Man vet ju att det är de små som bestämmer ;) 
Jack var nöjd nästan hela tiden. Han var lite hungrig och trött och när vi ordnat det sov han sig igenom större delen av filmen. 
Vi såg "First Man" och vi tyckte båda två att den var bra. Vi kommer helt klart att gå på fler barnvagnsbiografer! 

Efter filmen var klockan strax innan 14 och vi gick förbi Sandys som min syster Patricia jobbar på och tog en fika. Hon fick sin rast efter att hon serverat oss och satte sig ned hos oss och snackade en stund, mys. 

(null)

Så barnvagnsbio får helt klart tummen upp och jag rekommenderar er med små bebisar som vill gå på bio att ha koll på sf’s hemsida. Utbudet av filmen är ganska begränsat så det gäller att ha lite koll :) 

barnvagn - barnvagnsbio - bebis - bio
Pernilla Andersson

Wow vad häftigt det har jag inte hört talas om men det är ju kanon ju..
Vad roligt att ni gillade det..👍