Utomhusbio

Igår var det dags igen. Uppsala fixar gratis utomhusbio för alla! Jag har gått ett par gånger tidigare och det är så mysigt. Det spelar ingen större roll vilken film som visas, det är så najs att sitta där på en stor gräsplan med säkert flera hundra personer och se film tillsammans. Samtidigt som det långsamt mörknar.
Igår visades Coco och fast att jag sett den tidigare så ville jag gå, som sagt; det är mer upplevelsen man är ute efter ;) 
Min goda vän Mitta missade förra året så den här gången hängde hon med. Jag visste oxå att även syster Corrinda skulle med. Simon följde såklart med han oxå. 
Väl på plats kommer inte bara Corrinda utan hela tjocka familjen (minus några). Jag hade visst missar att läsa mammas blogg för jag trodde att hon och ungarna var kvar på campingen. Så istället för att vi blev fyra personer så blev vi 11 :D Mys! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi kom en minut innan filmen började och hittade en fin plats precis framför skärmen. Precis som vi slog ner rumporna startade filmen. Perfekt! 
Det finns ju en nackdel med att sitta utomhus bland en massa människor. Och det är de personerna som väljer att röka i folkmassorna... precis intill oss satt ett gäng tjejer och en av dem rökte 4 eller 5 cigg under den 1,5 h långa filmen. Jag blir arg på mig själv att jag inte säger till samtidigt som det borde vara självklart att man inte röker mitt i en folksamling och speciellt inte när man sitter intill ett gäng ungar och en höggravid. 
Nu hade vi säkert kunnat flyttat på oss. Men det tänkte vi ju inte på och inte hade vi kunnat tro att det krävdes en cigg i halvtimmen för att ta sig igenom en barnfilm ;) 
 
Jaja man fick ignorera det så gått man kunde och koncentrera sig på filmen. Vilket inte var så svårt eftersom att det är en grymt bra film som fångar både stora som små! Mitta, mamma, Corrinda och säkert Petra med, grät i slutet och skrattade gått när filmen var slut. Det är fantastiskt hur en film kan få en att gråta för att den är sorglig för att sen gå över till att få en att gråta av lycka. Älskar Disneys filmer för det! 
 
När filmen var slut åkte vi hem igen och jag orkade bara vara vaken någon timme till. Då var klockan 1 på natten så det var ju hög tid att sova ändå. 
 
Nästa vecka visas "Solsidan" utomhus och jag är ganska sugen på att se den. Vi får se om vi kommer iväg eller om vi har en liten som håller oss hemma ;) 
 
Ha det bra! 
Coco - Uppsala - bio - familj - utomhusbio
Jenny

Vad mysigt! Önskar att det fanns där jag bor.
Hoppas lilleman kommer snart, tror ni blir fantastiska föräldrar du och Simon!