Glad Påsk

Oj jag är så trött att jag knappt ser vad jag själv skriver. Och då är det ändå mitt på dagen och jag har sovit bättre än vad jag gjort på hela veckan. Kämpa kämpa!

Det var många av er som skrev att det onda i min rumpa var ischiasnerven, det sa även min mamma. På internet står det att det kan stråla hela vägen ner till foten och det har tack och lov inte jag. Jag ska se till att ta hand om min nerv så det inte blir värre. Tack för hjälpen! 
 
I går var det dags för den årliga påskmiddagen hemma hos min mormor och morfar. Simon var med mig i år och så även resten av pojkvännerna och flickvännerna. Totalt var vi 17 personer! Barnen fick sitta ute i köket men resten satt tillsammans vid ett bord. Det var supermysigt och trevligt och vi åt och pratade i flera timmar. Det är så kul att jag, mina syskon och våra partners funkar så bra ihop. Speciellt bra funkar jag, Patricia, Corrinda, Simon, Simon och Marcus. Vi har samma humor, tycker lika, är öppna och lite tramsiga allihopa! 
 
Till middag blev det samma som vanligt. Buffé bestående av potatis, köttbullar, prinskorv, lax, kyckling, sill, ägg och massa mer. Som  alltid tar man åt sig för mycket men satan vad gott det är. 
 
 
Petra brukar stå för efterrätten och det är för att hon är bäst på det. Det blir alltid supergott och supergulligt. 
 
 
Och som till påsken hör så letar även vi efter ägg. 
 
 
Även en fantastiskt  mysig påsk tillsammans med familjen <3 
 
Nu skriver Patricia till mig. Jag ska stå nagelmodell åt hennes utbildning och hon är påväg hit nu.
 
Glad Påsk!