Halloween

Idag är det dags för årets fetaste fest! HALLOWEEN! 

För fjärde (tror jag) året i rad  fixar mina vänner årets fest. Halloweenfest! :D 
Alla som kommer Måste klä ut sig, den som klär sig bäst vinner pris. Etta och Filip som håller i festen har varje år fixat en poängjakt och delat upp alla som kommer i lag. Under kvällens gång ska man då försöka samla in så många poäng som möjligt. Det är många saker att göra i olika svårighetsgrader så det gäller att planera sin tid väl ;) Ett år gick vi och knackade dörr hos grannarna för att tigga godis, en annan gång skulle man leta efter ett påskägg i trädgården och varje år får man poäng för den mest kreativa/konstigaste/galnaste bilden! Alla som varit med nån gång under dessa kvällar har sagt att det är den bästa kvällen och festen på hela året. En STOR eloge till Etta och Filip! 

Förra året såg jag ut såhär: 
 
 
Hur jag ser ut i år är ännu en hemlighet ;) Ni får se bilder imorgon, hoppas jag! Har inte riktigt koll på vart min sladd till kameran har tagit vägen. Men bilder kommer inom kort. Håll koll på min story på Instagram under kvällen om ni är nyfikna ;) 
 
 
Våra värdar/domare/festfixare från förra året.
 
 
 
Waah ser så mycket fram emot ikväll! Vet att  Halloween tekniskt sett är på tisdag, men vem orkar festa mitt i veckan? ;)
Glad Halloween!