som en söndag, fast torsdag

Eftersom att Simon jobbar olika nästan varje vecka och jag nu pluggar hemifrån så anpassar vi vår vecka helt efter hans schema. När han är ledig så passar jag på att vara ledig. När han sen jobbar pluggar jag, eller städar eller gör annat  tråkigt... men mest pluggar. 
Denna vecka jobbar han helg. Det betyder att han hade sin "helg" under onsdagen och torsdagen. Igår var vi ju på Grönan och idag var en riktig slödag. Vi sov läääänge och låg sedan i soffan större delen av dagen och tittade på youtube. Vi somnade nästan en gång! 
Sen åkte vi och lämnade tillbaka böcker på biblioteket och handlade lite snabbt. 
Till middag blev vi bjudna på Iberico av Simons mormor. Jag har aldrig ätit där och blev glatt förjtust när jag hörde att det var en tapas restaurang. Jag har bara ätit tapas på Pinchos en gång i mitt liv men det ligger högt upp på favoritlistan! 
Det var supergott där men lite konstigt upplägg. Tydligen fick man maten till bordet allt eftersom att den blev klar. Så några av oss fick vänta medan de andra fick in en av sina tre eller fyra rätter. Nu fick vi ändå in all mat ganska snabbt ändå, bordet bredvid oss bestod av tre tjejer och där fick två av de tre tjejerna en rätt som de han äta upp innan resten kom. Inte så trevligt. 
Men när väl all mat kommit var det toppen. 
Pinchos har ju öppnat här i Uppsala och jag och Simon väntar på att det inte ska vara fullbokat varje dag så vi kan gå dit ;) Det är väldigt poppis! 

Imorgon är det fredag. Simon börjar jobba tidigt och jag ska försöka få ner så mycket plugg jag bara kan. På måndag ska provet in och jag skulle gärna vilja ha det klart innan. Annars får det bli plugg i helgen också... segt.