mensfeber eller febermens?

Men usch vilken dag... 
 
Jag vaknade med lite feber.. någonting som jag tydligen har fått nu de senaste månaderna i samband med min mens. Känns inte så bra så blir det värre än bara en grad högre så får jag nog kolla upp det. Har läst att det är vanligt att man får högre temp under sin mens men jag är så känslig att jag känner på en gång när min temp höjs. Jag har i vanliga fall 36.4, så fort jag går över 36.7 så känner jag av det... Efter mitt år med feber en gång i månaden har jag blivit något av en expert på att känna min egen innertemperatur.
Så det vaknade jag med så jag tog en febernedsättande och tänkte att frisk luft säkert skulle hjälpa. Så jag tog en powerwalk och så en dusch på det innan jag käkade lunch, som det hann bli vid det tiden. Då kände jag mig bättre men jag var fortfarnde frusen och lite ynklig. Men det kändes skönt :) 
Sen nu ikväll så exploderade allt... Magen gör ont, febern gör sig påmind, tung i huvudet och orkeslös. Fy. Så. Värdelöst. 
Jag åt en kaka nyss för att jag var sugen men magen bara skrek så jag blev tvungen att ligga i soffan en stund och bara ligga där och tycka synd om mig själv. Till råga på det så jobbar Simon natt så det finns ingen hemma som tar hand om mig... :( Så nu tänker jag lägga mig i soffan och titta på serier. Jag sprintade igenom alla 10 säsonger av VÄNNER under sommaren och nu har jag gått över till How I Met Your Mother. 
 
Hoppas ni har en bättre helg än mig!