Nu har vi flyttat igen

Hem till Simons mamma. 
 
Kontraktet för andra-hands lägenheten gick ut. Simons mamma har ett extra rum i sin lägenhet efter att Simons brorsa flyttade i december, som vi nu bor tillfälligt i. 
Jag tror alltid att det kommer ta så mycket mindre tid än vad det egentligen tar... den här gången hade vi inte så mycket saker, tyckte vi. 
20 lådor, massa sopkassar och ett par stora möbler blev det. Fasen vad man får plats med mycket skit i en lägenhet ;) Tur att man flyttar ofta och kan rensa ut saker som man inte behöver/använder. Som tidigare fick vi hjälp av min mamma, moster och Simons mamma och brorsa. Vi hyrde ett stort släp för att slippa åka flera gånger och fick plats med nääästan allt. Allt som skulle förvaras fick plats i Simons mormors garage och vi kunde ta allt i en vända. Våra skrivbord och datorer, samt vår soffa som nu står förvarad i mammas garage, tog vi en andra vända. Det enda vi har med oss hem till Simons mamma är våra datorer, kläder oc hygienartiklar, allt annat är nerpackat. Så nästa gång vi flyttar kommer det gå fort! 
 
 
6 timmar senare var vi klara med flytten och kunde luta oss tillbaka i vårt tillfälliga rum... Snacka om slutkörd. På kvällen fick jag feber och sov dåligt hela natten. Febern försvann på morgonen när vi var iväg och städade ur lägenheten så den var lika fräsh som när vi flyttade in. Vi var så jäkla trötta men det var bara att köra på tills vi blev klara. 3 timmar tog det, sen var allt färdigt. Vi lämnade tillbaka nycklarna och tackade för den här tiden. 
Nu är vi återigen på jakt efter en lägenhet. VI hittade en som var fantastisk men någon gick runt budgivningen och la ett eget bud direkt till mäklaren. Ägarna tackade ja och vi stod tomhänta och fattade ingenting. Ena stunden ledde vi budgivningen och andra sekunden var lägenheten borta. Trist. 
Tydligen är det så man ska göra. Skita i budgivningen och allt vad det innebär och armbåga sig fram med ett högt pris. Hmmf
 
Simons mamma låter  oss bo här så länge det behövs. Det känns tryggt men det är bra suget att flytta till något eget. Det är så nära!