Fest, fest, kalas, flytt

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag och Simon får tillträde till vår nya (egna) lägenhet!! 

Den 28:e får vi tillträde och vi planerar att flytta in den kommande helgen. Vi har flyttat flera gånger tidigare och det tar TID. Oavsett hur mycket/lite man tycker att man har tar det alltid mer tid än vad man trott. Nu har vi allt nerpackat och förvarat på samma ställe, vilket kommer underlätta en hel del såklart. Det enda vi har här i Simons mammas lägenhet är våra skrivbord med datorerna och lite kläder. Jag tror att vi kan ta allt i ett lass, om vi får hyra det största släpet. Simon tror att det kommer gå på två. Så vi får väl se hur det blir ;) 
Det som jag kommer skriva nu kommer min mamma hata mig för all framtid och jag kommer aldrig få sluta höra det.... meeeeeen vi måste börja flytta redan klockan 8 på lördagsmorgonen. 

För att i vårat annars så osociala och händelselösa liv händer det ibland att man blir bjuden på diverse festligheter. Vår flytthelg har vi blivit bjudna på inte en, inte två men TRE kalas/fester... Simons kusin fyller år, Petra fyller år och vår kompis har precis flyttat och ska ha inflyttningsfest. 

Det kommer bli en fullproppad helg! 

Vårt schema för nästa helg: 
Kl 8, lördag, flytta in i nya lägenheten. 
Kl 14, lördag, kusinkalas. 
Kl 20, lördag, inflyttningsfest i Gävle. 
Kl när vi nu vaknar, söndag, packa upp alternativt flytta de grejer man inte hann på lördagsmorgonen. 
Kl 14, söndag, födelsedagsfika för Petra. 
Kl 18 och framåt, söndag, packa upp i nya lägenheten. 
Kl 22, söndag, dö nånstans i ett hörn av utmattning, 
Kl 22.01 inse att vi varken har säng eller soffa så antingen åker vi hem till Simons mamma och sover eller så pumpar vi upp en luftmadrass! 

 

Haha alltså ja jag vet inte hur detta ska bli men jag vill inte säga nej till någon utav kalasen och vi vill inte vänta ännu en vecka på att få flytta in så vi kör allt i ett enda svep ;) Vi ska försöka att flytta in så mycket vi kan i lägenheten under fredagskvällen så vi slipper flytta i flera timmar på lördagsmorgonen. Men än så länge är det här planen. Bra va mamma? :D 

Så länge vi får in alla sakerna i lägenheten så kan man ju packa upp under de stunder man kan. Det kommer troligtvis ta oss flera veckor att tömma alla lådor och det får det göra. Det är kul att packa upp och det får gärna ta tid så allt hamnar på en ordentlig plats och inte bara kastas in någonstans i all hast. 

 

Justja! Jag har varit på snudden till feber i två dagar nu. Jag är livrädd att jag ska bli sjuk lagom till flytten. Nästa helg kommer bli så jäkla kul och hetsig så den måste jag vara pigg under! 

 
Morgontrötta Mamma :)

Haha, Nädå det går nog alldeles utmärkt :) Jag kan trösta mig med att alla ni andra är lika trötta som jag 😜

Svar: Hehe ja med all säkerhet! Jag föredrar sovmorgnar precis som du ;)
Janelle