Kvällstankar

Jag satt och tittade igenom lite bilder på min mobil och hittade den här bilden på dem här söta ungarna 
 
Alltså hur söt får man vara? Gullegrisar.
 
Just nu ligger jag i soffan och tittar på Let's Dance som jag missade i fredags. Jag blir alltid lika sugen på att börja dansa igen när jag tittar på det här energifulla programmet. Jag dansade förut, 3 år i rad, och jag har sagt till mig själv att jag ska börja igen. Men jag vill gärna inte dansa själv, det skulle vara kul om jag hade med mig någon som jag känner. Men alla jag känner hatar att dansa så då blir det till att dansa själv eller inte alls, just nu blir det inte alls ;)
Nej men nån annan gång, kanske. 
 
För övrigt så är det fortsatt jobb som gäller. Jag jobbar på i Knivsta och Simon har precis blivit anställd av Fresenius efter 6 månaders prövotid. Han är supernöjd och glad och det är även jag. Allt blir lixom enklare när man har ett jobb man trivs med. Det har varit ett par prövande månader för oss, mycket jobbstress och en del lägenhetshetts. Men iom det här jobbet känns allt lite enklare. Mitt jobb är inte alls lika stadigt. Jag jobbar nästan heltid men lönen är kass och vi klarar oss inte på bara en lön. Nu är det inget problem och det är en stor sten som lättar från hjärtat. 
 
Jag ville gärna oxå dela med mig av min glädje för att våren äntligen har kommit, men jag tror att jag väntar med det ett tag till ;)
 
Ha det gott!
 
Etta

Hälsa grattis till Simon! :D