Födelsedag och mellokväll

Tacofredag:
Såhär populär kan man vara hemma hos min mamma om man bara har den rätta taktiken ;)
 
Och jag som sa att jag inte hade någonting planerat. Shame on me, för jag hade heelt glömt bort att jag var bortbjuden på födelsedagsfika! 
Min allra bästaste moster fyllde ju år igår och bjöd på gofika. 
Kakor i massor, morotstårta, prinsesstårta, bullar och lite godis. Mumma! 
Grattis Petra!
 
 
 
Jag upplevde på allvar den fantastiska friheten med körkort under lördagen. Jag ville ta mig till gränby innan kalaset. Men min kille hade jobbat natt och sov. What to do? Jo ta bilen såklart! Förr har jag stressat ner på stan med buss, sprungit runt för att sedan med buss ta mig till nästa ställe. Jo det funkar ju såklart,  jag har gjort det förut. Men nu när jag kunde ta bilen, kunde jag i lugn och ro ta mig till gränby, lalla runt där och sedan ta bilen direkt hem till min moster. Enkelt och smidigt. Det bästa är ju att man inte är beroende av bussar och deras tider. När man tar bil är man lite mer flexibel. Skönt!
 
På kvällen kom favoritjejerna hit! 
De kom med gosaker som choklad, gurka, morötter, dipp och vin. Ja man kan ju inte be om mycket mer än så för att  få en toppenkväll. 
Vi beställde hamburgare och kebab från onlinepizza, för ingen av oss var pigga nog för att orka ta oss någonstans. När maten kom installerade vi våra bakar i soffan och satt där resten utav kvällen. 
Mitt i mello ville vi ju ha lite snacks oxå. Men vi ville inte gärna missa något... 
Lösningen: 
 
 
Efter mello såg vi en konstig skräckfilm och sen var klockan mycket. Tjejerna fick skjuts hem av Ettas snälla kille och  jag fortsatte min kväll med en film innan jag till slut gick och la mig. 
 
Det var en sådan där perfekt kväll när man egentligen inte orkar göra något men man vill gärna ses. Det var tur att det inte bara var jag som var på det humöret ;) 
 
Idag har jag latat mig. Sovit länge, slöat framför datorn och skjutit upp allt som behövs göras till imorgon. 
Hoppas ni hade en trevlig helg! 
 
Emelie

Känner igen det där med körkortet :) har haft mitt i 2 år 1 april. Känner precis som du att nu är allt lite jobbigare med buss ;) innan tyckte jag det funkade super med buss till jobbet, stan osv men nu känner jag hela tiden att jag vill köra :) så skönt att kunna åka precis när man själv vill :)