Phil's Burger

Hej!
 
Mamma bjöd med mig och Petra till invigningen av Phil's Burger som har öppnat här i Uppsala. Något jag inte alls hade koll på. Men vi åkte dit, blev väl mottagna, fick gratis bubbel och satte oss vid ett bord och väntade på vad som skulle hända. Jag trodde att någon skulle välkomna oss eller hålla ett kort tal eller så, men burgarna började strömma ut nästan med en gång som vi satte oss. Burgarna var mini och supergoda! Har nog aldrig ätit så goda hamburgare förut! 
 
 
 
Jag kommer absolut ta med mig Simon dit nån gång, han älskar hamburgare och dessa kommer han nog gifta sig med ;)
 
Dock... Jag vill verkligen inte klaga för vi blev bjudna på  mat och dryck och fick komma dit på invigningen.. MEN
Jag tror att lite mer planering inför den här invigningen hade varit bra. För det var väldigt mycket människor som inte fick plats att sitta ner och därför stod i baren, som låg alldeles intill ingången till köket, vilket ledde till att när personalen kom ut med brickorna med hamburgare  så snappade människorna åt sig så fort de kom ut. Vilket gjorde att alla som satt vid borden fick vänta gräsligt länge på att få någon hamburgare. Personalen sprang sen fram och tillbaka och verkade inte prata med varandra om vilka bord som fått och vilka som inte fått. För jag såg att det serverades hamburgare till borden bredvid och bakom oss flera gånger innan vi fick vår första hamburgare. Sällskapet bredvid oss var enda anledningen till att vi fick vår första smakbit. De blev erbjudna sin andra hamburgare innan vi fått vår första, men då sa en av killarna att de skulle bjuda oss först. Det hade då gått en timme sedan de börjat dela ut. Efter en halvtimme fick vi andra, och den tredje kom en halvtimme efter det. Det delades oxå ut pommes men det fick vi inte smaka av alls. 
Sen hade man ju kunnat göra som alla andra; jaga personalen efter hamburgare. Men ingen av oss kände att vi ville göra så. Så vi satt vackert och väntade. 
Sen var det ju jag, mamma och Petra och vi hade jättetrevligt och satt och pratade med varandra så vi tog ingen skada av det. Men det hade ändå varit bra med lite mer planering. Inte bara för gästernas skull, utan för personalens. De sprang som dårar med brickorna och såg väldigt stressade ut.
 
Men sen var det ju en invigning, alla kom samtidigt och folk var väldigt hungriga antar jag. Nästa gång är jag säker på att det kommer vara topp klass, för det var en otroligt härlig restaurang/sportbar, fräsh, bra musik och fantastiska hamburgare!
 
Just nu är både jag och Simon sjuka men när vi är friska ska jag ta med honom dit så han får prova ^^